sábado, 31 de mayo de 2014

ALERGIAS NASALES


Com ajuda la ACUP CONTRA LÈRGIES NASALS



Per: Cristiane Achkar
http://blog.carreirabeauty.com/como-acupuntura-ajuda-contra-alergias-nasais/

L'acupuntura és una de les tècniques orientals que han estat àmpliament utilitzats a Occident, per tal de millorar la qualitat de vida. Diverses malalties otorinolaringològiques han estat tractats amb acupuntura, amb resultats satisfactoris, incloent malalties al · lèrgiques nasals.

La rinitis al · lèrgica en la medicina tradicional xinesa

MTC rinitis al · lèrgica ve de repetides invasions de vent-fred al canal de pulmó no es tracta adequadament. Després d'algun temps, el fred es converteix en calor, els Pulmons no pot estendre i descendent del Qi (energia) i es desenvolupa al nas un estancament local del Qi i la Sang. Tots aquests factors es tradueixen en les secrecions nasals.El canal de la vesícula biliar es porta la calor cap amunt en direcció al cervell; com el Vas Governador (Du Mai) també flueix cap al cervell i el nas, la calor provoca la formació de secreció nasal de color groc i purulent.

El tractament amb acupuntura i moxa

La moxibustió (moxa) és una tècnica terapèutica d'escalfament de l'Acupuntura.

Escalfament punts proporciona calor i energia per al cos. Per tant, la moxa està indicat per a malalties causades pel fred i la humitat, i per a situacions amb deficiència d'energia. La calor produeix vasodilatació, antiinflamatori i efecte analgèsic. 
L'efecte de l'acupuntura en les malalties al · lèrgiques nasals és la deficiència de Qi de Pulmó que s'ha d'abordar per proveir de combustible, tonificar el Qi i enfortir la resistència del cos i també el Qi de la melsa Deficiència ha ser tractat per la substitució de la Qi, enfortir la melsa i l'eliminació de l'obstrucció nasal.

Mètode de tractament

Ideal per al tractament de la rinitis al · lèrgica amb el temps l'acupuntura és almenys un mes abans de l'època en què els símptomes comencen normalment. Mentre que alguns pacients poden experimentar un alleujament immediat després de només uns pocs tractaments, un paquet de sis a deu tractaments, un cop per setmana sol ser necessari el tractament de malalties agudes. Les malalties cròniques poden requerir tractament addicional. 
Per a l'alleugeriment temporal de la congestió nasal i picor, alguns punts d'acupuntura comuns poden donar massatges durant uns minuts diverses vegades al dia amb els dits: Yintang (situat entre les celles), Yinxiang o IL 20 (que es troba en el solc nasolabial adjacent a les finestres del nas), i finalment Hegu i LI4, (situat a la part posterior de la mà entre el polze i el dit índex).

No hay comentarios: