viernes, 16 de mayo de 2014

LAMPARA DE TDP

TDP significa en xinès "Teding Diancibo Pu", significa que és un llum de l'espectre electromagnètic. Les làmpades també s'anomenen TDP Mineral làmpades per infrarojos Energizadoras profund. S'han utilitzat durant anys en la practica de la medicina Oriental i les seves propietats, són coneguts com llums màgiques. Aquestes làmpades estan compostes d'un mineral dur que conté 33 elements essencials al cos humà. La bombeta activa aquest registre a través d'una resistencia que escalfa els minerals, que emeten ones infraroigs profund. 

Les aplicacions clíniques a la Xina i altres països de l'est durant 10 anys, demostrar que la llum TDP és molt eficaç en el tractament de malalties com les ferides cròniques, dolor en les articulacions, artritis, mal d'esquena, ferides i algunes afeccions dermatològiques com herpes, psoriasi, etc... 

La làmpada TDP ha estat freqüentment utilitzat a la Xina per tractar fins a 100 crònics i també per mantenir i millorar la salut. Des que es va introduir en l'ús clínic i especialment a principis de 1980, la màquina TDP per la seva facilitat d'ús, flexibilitat i seguretat absoluta, s'ha utilitzat per al tractament de pacients de més de 60 milions a Xina, Àsia, Europa, Japó, Corea, Austràlia i Estats Units.

No hay comentarios: